Momente gjatë punës në javën e projekteve

Shikoni në foto disa momente pune në shkollën “Mileniumi i Tretë” në Prishtinë. Është java e projekteve dhe të gjithë nxënësit e shkollës po përgatisin projektet e tyre lëndore.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Miqtë, a duhen braktisur që në grindjen e parë?

Next Article

Libri digjital, Albas takim me mësuesit në Vlorë e Peqin

Related Posts