Mollë, banane dhe arrë kokosi, zgjidhni kuizin

Ky është një problem i thjeshtë matematikor. Ajo çka e lehtëson më tepër është përdorimi i frutave: mollë, banane dhe arrë kokosi.

Duhet kuptuar se cilat numra përkojnë me simbolet e frutave, në bazë të rezultateve të veprimeve.

Duket e lehtë, por a është vërtet e tillë?

Mundohuni të arsyetoni dhe të jepni rezultatin: është 13, 14, 15 apo 16?

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ju sjellim disa ide për dekorimin e pjatave

Next Article

15 truke psikologjike që çdokush duhet të dijë

Related Posts