Modelet e testeve të Maturës Shtetërore 2023

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar Modelet e Testeve për Maturën Shtetërore 2023. Më poshtë do të gjeni të gjitha modelet e testeve të provimeve të detyruara dhe me zgjedhje. Mjafton të klikoni mbi secilin model lënde.

Këto janë modelet e testeve të publikuara nga QSHA për Maturën Shtetërore 2023:  

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, model testi

Matematikë, model testi

Gjuhë angleze,B1, model testi

Gjuhë angleze,B2, model testi

Gjuhë italiane,B1, model testi

Gjuhë italiane,B2. model testi

Gjuhë frënge,B1, model testi

Gjuhë frënge,B2, model testi

Gjuhë gjermane,B1, model testi

Gjuhë spanjolle,B1, model testi

Gjuhë turke,B1, model testi

Ekonomi, model testi

Biologji, model testi

Filozofi-Sociologji, model testi

Fizikë, model testi

Gjeografi, model testi

Histori, model testi

Kimi, model testi

Qytetari-Psikologji, model testi

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Dilemat e adoleshentëve përtej udhëtimit të pasqyrave, pasqyrim imazhi apo reflektim adoleshent…

Next Article

“Disa ngërçe dhe zgjidhje në realitetin e arsimit të sotëm”, nga Evans Drishti

Related Posts