Modele vlerësimi arritjesh për nxënësit e klasave të pesta

Mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi, ka përgatitur disa modele testesh për vlerësimin e arritjeve të nxënësve për klasat e pesta. Ato janë hartuar në bazë të kurrikulës së re dhe sipas udhëzimeve përkatëse nga Ministria e Arsimit.

Për vlerësimin e arritjeve të nxënësve në arsimin fillor dhe konkretisht të nxënësve të klasave të pesta sjellim modele testesh në lëndët gjuhë shqipe, matematikë dhe dituri natyre.

Ato janë përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore, Violeta Kuqi. 

Modelet e testeve për këto lëndë, janë të paraqitura me tabelën Blue Print, ndërsa aty gjenden tematikat, përqindja, shpërndarja e ushtrimeve sipas tematikave, numri i pikëve si dhe të tria nivelet e vlerësimit. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rrëfen Dr. Rexhep Rada: Profesori Digjital, transformimi i pedagogëve në kohë COVID-i

Next Article

Plan përgatitor pune, për provimin e Lirimit, në lëndën e Gjuhës shqipe

Related Posts