Modele testesh të lëndëve me zgjedhje, Matura Shtetërore 2022

Më poshtë gjeni modele testesh në lëndët me zgjedhje për provimin e Maturës Shtetërore. Modelet në lëndën e biologjisë, ekonomisë, filozofisë, fizikës, gjeografisë, historisë, kimisë dhe qytetari-psikologjisë janë publikuar zyrtarisht nga Qendra e Shërbimeve Arsimore.

Model testi Biologji

Model testi Ekonomi

Model testi Filozofi

Model testi Fizikë

Model testi Gjeografi

Model testi Histori

Model testi Kimi

Model testi Qytetari – Psikologji

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Model testi Matematikë, Matura Shtetërore 2022

Next Article

Dialogu imagjinar mes librit dhe celularit që duhet të realizohet në çdo shkollë

Related Posts