Modele testesh për klasën e katërt, periudha e parë

Për mësueset/it e klasave të katërta sjellim në ndihmë testime dhe detyra përmbledhëse për periudhën e parë shtator – dhjetor 2019. Testet janë përgatitur nga mësuesja Violeta Nipolli Kuqi.

Teste vlerësimi për nxënësit e klasave të katërta, për periudhën e parë shtator-dhjetor. Teste janë realizuar nga mësuesja Violeta Kuqi, mbi lëndët e mëposhtme: 

GJUHË SHQIPE

MATEMATIKË

DITURI NATYRE

HISTORI

QYTETARI

ART PAMOR

MUZIKË

TIK

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Aktiviteti i shkollës “Et’hem Zhgaba”, Devoll që bëri bashkë personalitete të suksesshëm

Next Article

Vjen në shqip romani “Imazhe nga jeta e M-s” i autores sllovake, Svetlana Žuchová

Related Posts