Model testimi në lëndën dituri natyre dhe edukatë qytetare

Mevlyde Idrizi, mësuese në shkollën fillore “Ali Kelmendi” në Vushtri sjell një model testimi në lëndën dituri natyre, klasa e katërt si dhe një model testimi në lëndën e edukatës qytetare.

Mësuese Mevlyde Idrizi sjell një model testimi në lëndëndituri natyre në klasën e katërt. Tema mësimore “Njeriu dhe natyra”.

Model testimi në lëndën edukatë qytetare në klasën e katërt. 

(Mevlyde Idrizi, mësuese në shkollën “Ali Kelmendi”, Vushtri)

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Artin Sermagjaj merr çmimin “Shkencëtari i ri 2017”

Next Article

“Modern American Literature”

Related Posts