Model testi për maturantët në lëndën e fizikës

Ky është një model testi për maturantët të cilët do t’i nënshtrohen provimit me zgjedhje në lëndën e fizikës. Testi në total ka 60 pyetje. Ai është përshtatur në bazë të programit të rishikuar të Maturës Shtetërore dhe është hartuar nga mësuesja Nina Arapi.

Model testi për maturën 

Lënda: Fizikë

Përgatiti: Nina Arapi 

Gjimnazi “Dhaskal Todri”, Elbasan

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Protesta për vajzën e dhunuar, një hap drejt emancipimit

Next Article

Video leksion për lëndët Histori-Gjeografi Shqipe për vitin 2019-2020

Related Posts