Model testi Matematikë, Matura Shtetërore 2022

Më poshtë gjeni një model testi në lëndën e matematikës për provimin e detyrueshëm të Maturës Shtetërore. Modeli është publikuar zyrtarisht nga Qendra e Shërbimeve Arsimore.

MODEL TESTI MATEMATIKË MSH 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kampet verore, mundësi sigurie për fëmijët apo rritje edukative dhe psiko-sociale për ta?

Next Article

Modele testesh të lëndëve me zgjedhje, Matura Shtetërore 2022

Related Posts