Model planifikimi i orëve të vëzhgimit të praktikantit/es

Ju sjellim një model të planifikimit të orëve të vëzhgimit të praktikantit/es. Për të gjithë ata që janë duke ndjekur praktikën profesionale, ky është modeli, sipas të cilit bëhet vlerësimi, i bazuar në vëzhgimin që bëhet mbi elementë të caktuar, si dhe treguesit që orientojnë këtë vëzhgim. Vlerësimi përfshin katër nivele, të cilët janë: Dobët, Mjaftueshëm, Mirë dhe Shumë mirë. 

Vëzhgimi bëhet për: 

– Kompetencat e komunikimit dhe të shprehurit;

–  Mësimdhënien dhe mësimnxënien;

– Vlerësimin e të nxënit;

– Portofolin e të nxënit; 

– Hartimin e punëve me shkrim. Punët me shkrim (Teste);

– Korrigjimin e punëve me shkrim;

– Etikën dhe sjelljen;

– Hartimin e detyrave;

– Dokumentacionin (ditar dhe shënime personale të kandidatit);

– Hartimin e testeve për tremujorin e dytë.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Përmbledhje e “Ferri”-t të Dante Aligerit nga Drita Topjana

Next Article

11 Shkurti, dita Botërore e grave shkencëtare

Related Posts