Model kërkese për të marrë pjesë në provimin e kualifikimit

Mësues, nëse do të jepni provimin e kualifikimit, ky është modeli i kërkesës që duhet të plotësoni për ta dorëzuar pranë ZVA-së së qytetit tuaj. Ju mund ta shkarkoni atë nga formati PDF që ne po jua paraqesim dhe ta printoni.

Ky që po ju paraqesim sot është modeli i një kërkese që duhet ta plotësoni në qoftë se do të merrni pjesë në provimin e kualifikimit, kërkesë  të cilën e dorëzoni pranë ZVA-së së qytetit tuaj.  

Ju mund ta shkarkoni atë nga formati PDF që ne po jua paraqesim më poshtë dhe ta printoni. Suksese! 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

ALBAS sjell librin “Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë” nga Prof. dr. Llambro Filo

Next Article

“Kam nevojë që në klasë mos t’më lirohet banka e fundit por të jem aty në mesin tuaj”

Related Posts