“Mjedis i pastër, jetë më e shëndetshme”

Në këtë projekt lëndor në lëndën e gjuhës shqipe, morën pjesë nxënësit e klasës së shtatë “Ibrahim Hima”. Nxënësit pasi u njohën me temën e projektit, u ndanë në grupe të vogla për të konkretizuar me anë të një maketi…

Tema: “Mjedis i pastër, jetë më e shëndetshme” 

Lënda: Gjuhë shqipe 

Mësuese: Marilda Abedini ( Begu) 

Klasa: VII

Shkolla 9-vjeçare “Ibrahim Hima”, Prush. 

Në këtë projekt lëndor në lëndën e gjuhës shqipe, morën pjesë nxënësit e klasës së shtatë “Ibrahim Hima”. Nxënësit pasi u njohën me temën e projektit, u ndanë në grupe të vogla për të konkretizuar me anë të një maketi si e konceptojnë ato një mjedis të pastër. Pas hulumtimit me mjete të ndryshme vetë nxënësit shprehën dëshirën të projektonin maketin e një mjedisi të pastër, me mjete të cilat ishin të lehta për t’u siguruar si: Kafshë të ndryshme plastike, plastelinë, stikadente, tabakë, fruta, flete punëdore.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Trajnimi – Një mënyrë për të kuptuar më shumë rreth vetes dhe fëmijës

Next Article

Rrëzimi i mitit të teknologjisë dhe kthimi te libri përmes memories kulturore

Related Posts