Miratimi i Rregullores drejtuar DAR-ZA

Miratimi i Rregullores drejtuar Drejtorive Arsimore dhe Zyrave arsimore në të gjithë vendin

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Fondet e planifikuara për bibliotekat e shkollave

Next Article

Ariela, nxënëse e klasës së 10-të, çel ekspozitën e parë

Related Posts