“Miqtë e mi, Vesa dhe Lumi” për klasat e parashkollorit, Kosovë

Libri “Miqtë e mi, Vesa dhe Lumi” për fëmijët 4-6 vjeç , Kosovë, për herë të parë vjen një qasje e integruar, ku në secilën temë përfshihen të gjitha fushat zhvillimore dhe kurrikulare për zhvillimin e fëmijës.

Dosja argëtuese “Miqtë e mi, Vesa dhe Lumi” është hartuar në përputhje të plotë me dokumentacionin për fëmijërinë e hershme në Republikën e Kosovës, përfshirë këtu:

  • Standardet e Zhvillimit dhe të Mësuarit në Fëmijërinë e Hershme 0-6 vjet,
  • Kurrikula për moshën parashkollore 3-6 dhe
  • Kurrikulat lëndore për klasën përgatitore.

Për herë të parë vjen një qasje e integruar, ku në secilën temë përfshihen të gjitha fushat zhvillimore dhe kurrikulare për zhvillimin gjuhësor, matematikor, mjedisor, artistik dhe shëndetësor të fëmijës. Temat janë të bazuara në interesat, dëshirat dhe nevojat e fëmijëve të sotëm.

Dosja shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do të ndjekin ecurinë e fëmijëve të moshës 4-6 vjeç.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Drejtuar sindikalistëve nga një mësues që rrezikon vendin e punës si shumë kolegë të tjerë

Next Article

Ide të thjeshta për një verë të paharrueshme me fëmijët

Related Posts