Metodat dhe teknikat e mësimdhënies me në qendër nxënësit

Qëllimi i arsimit nuk është vetëm fitimi i njohurive, por gjithashtu drejtimi i nxënësit për zhvillimin e aftësive të veta. Materiali i mëposhtëm, i përgatitur nga Pranvera Musta, trajton pikërisht “Metodat dhe teknikat e mësimdhënies me në qendër nxënësit”.

Metodat dhe teknikat e të mësuarit janë procedura standarde që përdorin mësuesit në bashkëpunim me nxënësit për paraqitjen dhe për zhvillimin e materialeve e të veprimtarive mësimore, për të arritur rezultatet e të nxënit. Qëllimi i arsimit nuk është vetëm fitimi i njohurive por gjithashtu drejtimi i nxënësit për zhvillimin e aftësive të veta.

Materiali i mëposhtëm, i përgatitur nga Pranvera Musta, trajton pikërisht “Metodat dhe teknikat e mësimdhënies me në qendër nxënësit”.


© Portali Shkollor
– Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Psikologia Muçaj: Sot mësuesit më shumë plotësojnë letra sesa merren me nxënësit

Next Article

Renditja e Webometrics, universitetet më të mira në Shqipëri

Related Posts