Mësoni duke u argëtuar me librin-lodër

Seria e librave me maskë është i përshtatshëm për fëmijët e moshës mbi 2 vjeç. Të vegjlit mësojnë dhe argëtohen me librat-lodër.

Rosaku i uritur

Historinë e këtij libri mund ta tregoni duke futur dorën në sqepin e rosakut të uritur, i cili është pjesë e këtij libri. Si e gjen ushqimin Rosaku i uritur? Mësojeni këtë duke u argëtuar me librin-lodër.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Lëng shege apo portokalli?

Next Article

Albas vijon trajnimet, ju presim të shtunën, ora 11:30

Related Posts