Mësimi virtual, lënda Qytetari, klasa e pestë

Mësim virtual në lëndën e qytetarisë, klasa e pestë, me Enkeleida Mahmutaj, mësuese në shkollën “Petro Poga”, Gjirokastër. Tema mësimore e trajtuar është “Përdoruesit e rrugës dhe qarkullimi i tyre”.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Orë kujdestarie në kohën e Covid -19

Next Article

Këshillat që shpërndan nxënësja e klasës së katërt, Artenisa Gjergji

Related Posts