Mënyra për të kontaktuar prindërit pa zbuluar numrin tuaj të telefonit

Shumë mësues ndihen të lodhur nga telefoni dhe nuk duan që numri i tyre të jetë publik. Por si t’i kontaktoni prindërit pa zbuluar numrin tuaj personal të telefonit?

Në këtë botë të re të mësimit në distancë, shumë prej jush duhet të kontaktojnë prindërit. Shumë mësues ndihen të lodhur nga telefoni dhe nuk duan që numri i tyre të jetë publik. Pavarësisht nëse keni bërë një konferencë prindër-mësues në distancë, ose keni nevojë të diskutoni mbi projektin e fundit, ka shumë të ngjarë të bëni thirrje telefonike. Por si t’i kontaktoni prindërit pa zbuluar numrin tuaj personal të telefonit? 

1. Përdorni Google Voice

Ky opsion ishte zgjedhja më e mirë për të bërë thirrje telefonike. Nëse regjistroheni për një llogari falas Google Voice zgjidhni një numër të ri telefoni që nuk është ai personali. Numri i ri (i cili madje mund të vendoset në një kod tjetër) përcjell në numrin tuaj ekzistues telefonatat. 

2. Përdorni zoom-in pa video

Përdorni Zoom, Google Meet, Microsoft Teams ose ndonjë aplikacion tjetër, pa përdorur videon. Shumica ju lejojnë të çaktivizoni videon, kështu që ato mund të përdoren për thirrje audio. 

 3. Përdorni një telefon të dytë

Nëse vërtet dëshironi të ndani jetën tuaj personale nga ajo private, mund të zgjidhni një telefon të dytë me një numër të dytë, ose mund të përdorni një telefon që suporton dy numra. Në këtë mënyrë ju e dini që tekstet dhe thirrjet hyrëse janë specifike për nxënësit tuaj.

P. Shtini

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

MA.Mentor Hajrizi: Këngët erotike shqiptare

Next Article

Dita Botërore e të Drejtave të Fëmijëve, 20 nëntori i ndërgjegjësimit universal për të vegjëlit tanë

Related Posts