Matura Shtetërore 2020, QSHA publikon testin e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë me alternativat e sakta

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar njërin prej varianteve të testit të provimit të detyruar të Maturës Shtetërore në lëndën e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për vitin 2020. Në variantin e dhënë më poshtë alternativat e sakta janë të theksuara.

Në publikimin e testit të provimit të Gjuhës dhe Letërsisë, QSHA ka deklaruar se “testi që po publikojmë, është vetëm njëri nga katër variantet e zhvilluara në provimin e Gjuhës shqipe dhe letërsisë për Maturën Shtetërore 2020. Të gjitha variantet kanë pyetje të njëjta, por renditja e tyre si edhe renditja e alternativave për secilën pyetje ndryshon në çdo variant”. 

Në variantin e dhënë më poshtë alternativat e sakta janë të theksuara (me shkrim Bold).

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Zgjidhja e provimit të maturës për poezinë e Lasgushit

Next Article

Një në pesë mësues nuk janë dakord të kthehen në shkollë në vjeshtë, ja të dhënat e sondazhit

Related Posts