Matematikë IV, tema: Pjesa e një numri

Menada Shypeja, mësuese e matematikës në shkollën “Naim Frashëri”, Elbasan, ka realizuar një orë mësimore virtuale me temë “Pjesa e një numri”. Kjo orë mësimore i takon klasës së katërt.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kemi të bëjmë me nxënës dhe jo me robotë!

Next Article

Gjuhë shqipe V, tema: Teksti dhe fjalia

Related Posts