MASHT aprovon vijimin e procesit të pilotimit në klasën: 3, 4, 5, 8 dhe 9.

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka publikuar vendimet për vijimin e procesit të pilotimit të kurrikulës së re në 95 shkolla të Kosovës. Vendimi mban datën 3 gusht 2017.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mbetësit e maturës, procedura për të fituar në raundin e dytë

Next Article

Korniza e kurikulave, kurikulat bërthamë dhe programet mësimore

Related Posts