MAS publikon kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve

Ministria e Arsimit dhe Sportit publikon një udhëzim për kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve në sistemin arsimor publik

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Procedurat e emërimit dhe shkarkimit të nëndrejtorit

Next Article

Për emërimin dhe shkarkimin e drejtorit të institucionit publik të arsimit parauniversitar

Related Posts