Lista emërore e mësuesve të testimit të informatizuar

Portali i Mësuesit 2019 Profili Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

QSHA publikon listën e mësuesve të cilët do t’i nënshtrohen testimit të informatizuar (portali i mësuesit). Kjo listë i referohet kandidatëve të profilit gjuhë-letërsi. Krahas emrit përcaktohet edhe orari.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kalendari i testimit të informatizuar të mësuesit (2019)

Next Article

Mësues tolerant apo mësues i drejtë?

Related Posts