Ligji për arsimin e lartë në Republikën e Kosovës

Qëllimi i Ligjit të arsimit të lartë është krijimi i bazës ligjore për rregullimin, funksionimin, financimin, sigurimin e cilësisë ne arsimin e lartë në përputhje me standardet evropiane si dhe rolin e shtetit në zhvillimin e arsimit të lartë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Shpallen fituesit e “Festivalit të Poezisë së Pabotueme”

Next Article

Për arsimin dhe aftësimin për të rritur në Republikën e Kosovës

Related Posts