Kualifikimi i mësuesve për vitin 2021-2022 do të zhvillohet në datën 9 prill

Provimi me shkrim për kategoritë e kualifikimit të mësuesve për vitin shkollor 2021-2022, do të zhvillohet në datën 9 prill 2022 ora 10-12.30, në Tiranë, në mjedise të përcaktuara nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë së Arsimit Parauniversitar. Më poshtë njihuni me vendimin dhe procedurat.

Më poshtë do të njiheni me procedurat të cilat do të zhvillohen për organizimin e kualifikimit të mësuesve në sistemin arsimor parauniversitar, për vitin 2021-2022.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Truket e mësimdhënësve për muajin janar

Next Article

“Ndikimi i aktiviteteve jashtëshkollore te nxënësit”, studim nga Fatbardha Amzaj

Related Posts