Katalogu i teksteve shkollore të Albas Kosovë për vitin shkollor 2022-2023, klasat 1-9

Më poshtë do të njiheni me të gjithë tekstet shkollore Albas Kosovë për vitin shkollor 2022-2023, klasat 1-9. Mjafton të shtypni mbi linkun që ne ju kemi vënë në dispozicion dhe përpara jush do të shfaqet katalogu i librave shkollorë, përmbajtjen e të cilëve mund ta shihni po me një klik.

Mësimdhënës të nderuar të Kosovës, 

Ju njoftojmë se në linkun e poshtëshënuar mund ta shihni katalogun e botimeve “Albas” të teksteve shkollore për vitin shkollor 2022-2023, klasat 1-9. Kur klikoni në figurën e ndonjërit nga librat, ju hapet teksti shkollor. 

Ju inkurajojmë të gjeni kohë dhe t’i shfletoni digjitalisht këta libra për t’u njohur sadopak me përmbajtjen e tyre. 

Linku i katalogut të librave është ky: https://albas.al/katalogu-2022-2023-per-librat-shkollore-ne-kosove2/

Ju falënderojmë dhe ju urojmë një vit të mbarë shkollor!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Skemat e vlerësimit të Gjuhës së Huaj, Matura 2022

Next Article

Kampet verore, mundësi sigurie për fëmijët apo rritje edukative dhe psiko-sociale për ta?

Related Posts