Kalendari i trajnimeve Albas

Shtëpia botuese “Albas” do të jetë më afër mësuesve tashmë duke ofruar “Trajnime me kredite” për modulet e akredituara nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Të nderuar mësues

Qendra e Trajnimeve Albas do te nisë trajnimet për të gjitha nivelet e mësuesve. 

Temat janë si më poshtë: 

1. Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës;

2. Mësimdhënia në kurrikulat e reja;

3. Menaxhimi i klasës. 

Çdo mudul ka 1 kredit i cili kushton 2000 lekë. (përfshirë edhe materialet e trajnimit)

Certifikata është e njohur nga MASR. 

Bashkëngjitur do të gjeni kalendarin e trajnimeve për qytetet Tiranë, Elbasan, Durrës dhe guidën e regjistrimit në sistemin online.

ModuliKodiTrajneriFusha e trajnimitData e fillimitOraQyteti
Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës17ÇN67Denata ToçeTema ndërkurrikulare09/03/201814:00Tiranë
Mësimdhënia në kurrikulat e reja17MN112Natasha PoroçaniMësimdhënia dhe të nxënit09/03/201814:00Tiranë
Menaxhimi i klasës17EKP127Natasha PoroçaniEtika, komunikimi dhe pedagogjia16/03/201814:00Elbasan
Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës17ÇN67Denata ToçeTema ndërkurrikulare16/03/201814:00Elbasan
Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës17ÇN67Denata ToçeTema ndërkurrikulare23/03/201814:00Durrës
Menaxhimi i klasës17EKP127Natasha PoroçaniEtika, komunikimi dhe pedagogjia23/03/201814:00Durrës

Për informacion dhe regjistrim jeni të lutur të na kontaktoni në adresën e e-mailit

trajnime@albas.al dhe në numrin e telefonit 0697070480, ose mund të regjistroheni online në adresën: https://trajnime.arsimi.gov.al/Trajnimes/TrajnimeMesues 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rrëzimi i mitit të teknologjisë dhe kthimi te libri përmes memories kulturore

Next Article

"Përtej kufijve të një dashurie"

Related Posts