Kalendari i përsëritjeve për vlerësimin e arritjeve, klasa V

Ky është një model kalendari përsëritjesh për vlerësimin e arritjeve që u vjen në ndihmë mësuesve të klasave të pesta. Në këtë kalendar janë të shënuara numri i tematikave, temat për çdo tematikë dhe datat e zhvillimit të tyre në lëndët gjuhë shqipe, matematikë, dhe dituri natyre.

Kalendari i përsëritjeve për vlerësimin e arritjeve  

Klasa: V (VANAF)

Lëndët: Gjuhë shqipe, Matematikë, Dituri natyre 

Modeli i këtij kalendari është përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nxënësit në Spanjë po mësojnë në “klasat” buzë detit

Next Article

Vlerësimi i arritjeve të nxënësve, klasa V

Related Posts