Hartimi dhe zbatimi i Planit Edukativ Individual (PEI)

Material informues dhe ndihmës për hartimin dhe zbatimit e Planeve Edukative Individuale nga mësuesit që punojnë në shkollat gjithëpërfshirëse. Gjithëpërfshirja kërkon jo vetëm ndërgjegjësim dhe pranim, por dhe cilësi në përfshirje dhe mësimdhënie. Përgatiti Xhensila Kokoshi.

© Portali Shkollor Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Dr.Blegina Hasko Bezo: Vlerësimi i mësuesit, pse ka rëndësi dhe si ne mund të bëjmë më të mirën

Next Article

Për prindërit dhe mësuesit e nxënësve të klasave të para

Related Posts