Harta semantike e “Medeas”

Nxënësja Era Selimaj, e gjimnazit “Petro Nini Luarasi”, ka krijuar hartën semantike të Medeas, një tragjedi e Euripidit. Nxënësja e ka trajtuar në mënyrë shumë simbolike veprën, duke zbërthyer të gjithë aspektet figurative të saj.

Medea është një vepër e antikitetit dhe nxënësja duke përdorur mesazhet e veprës, simbolet e shumta të saj, bën një analizë mjaft të veçantë. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rast studimor, plani i nderhyrjes dhe plani i monitorimit

Next Article

Analizë e veprave letrare, klasa XII

Related Posts