Hapat që duhen ndjekur për të bërë analizën e një teksti poetik

Ky material do të ndihmojë mësuesit dhe nxënësit në punën e tyre me tekstin poetik. Materiali është një mbështetje e mirë përgatitore jo vetëm për nxënësit e sistemit 9-vjeçar, por i përgatit ata edhe për arsimimin e mëtejshëm në lëndën e letërsisë.

Mësuesit tanë krahas punës së palodhur për të përcjellë dijen te çdo nxënës, edhe pse shpeshherë puna e tyre shihet me sy dyshues, kërkojnë të përsosin punën e tyre në shërbim të nxënësit dhe arsimit. 

Ky material do të ndihmojë mësuesit dhe nxënësit në punën e tyre me tekstin poetik. 

Për të qenë sa më konkret dhe i kuptueshëm nga të gjithë, është menduar që ky material teorik të zbërthehet me hapa praktikë

Materiali është një mbështetje e mirë përgatitore jo vetëm për nxënësit e sistemit 9-vjeçar, por i përgatit ata edhe për arsimimin e mëtejshëm në lëndën e letërsisë. 

Mësuesja dhe bashkëpunëtorja jonë Kreuza Bardhi.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ese argumentuese nga nxënësja Rea Metaj: “Shkrimtari ecën midis kurtheve, si Ulisi midis sirenave”

Next Article

Reflektim COVID-19

Related Posts