Gjuhë shqipe 9, tema mësimore “Kryefjala”

Mësuesja Keti Mema ka përgatitur një model ore virtuale në lëndën e Gjuhës shqipe për klasat e 9-ta. Si temë mësimore trajtohet “Kryefjala”. Teksa nxënësit informohen qartë mbi këtë tematikë, në fund udhëzohen edhe për detyrat.

Lënda: Gjuhë shqipe

Klasa 9

Tema: “Kryefjala” 

Përgatiti: Keti Mema 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Histori V, tema mësimore “Kultura Ilire”

Next Article

Përdorimi i gabuar i përemrit të pacaktuar dhe pjesëzës “seç”

Related Posts