Gjuhë shqipe 3, tema mësimore: “Qilimi prej guri”

Mësuesi Petrit Alimani nga shkolla 9-vjeçare “Ibrahim Daçi’’ Shupenzë, Bulqizë, sjellë një orë mësimi virtuale në lëndën e Gjuhës shqipe për klasat e treta. Tema “Qilimi prej guri”.

Përgatiti: Petrit Alimani

Lënda: Gjuhë shqipe

Klasa: 3-të

Tema: “Qilimi prej guri”

Shkolla 9-vjeçare ‘’Ibrahim Daçi’’ Shupenzë, Bulqizë

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gjeografi, orë mësimore me temë: "Nënrajoni verilindor dhe pjesët përbërëse”

Next Article

Si të flasim me fëmijët rreth Koronavirusit?

Related Posts