Gjeografi, orë mësimore me temë: “Nënrajoni verilindor dhe pjesët përbërëse”

Mësuese Klementina Ngjeçi në gjimnazin “Skenderbeu”, Has ka trajtuar temën “Nënrajoni verilindor dhe pjesët përbërëse” për klasën e 11-të. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Temë ditore për grupin e dytë të kopështit, “Rizgjimi i kafshëve në pranverë”

Next Article

Gjuhë shqipe 3, tema mësimore: “Qilimi prej guri”

Related Posts