Gjeografi 8, tema mësimore “Afrika Veriore dhe Azia Jugperëndimore – Popullsia dhe Ekonomia”

Orë mësimi virtuale nga mësuesja Admira Tatzati në lëndën Gjeografi për klasat e teta. Tema mësimore që trajton në këtë material shumë të kuptueshëm për nxënësit është Afrika Veriore dhe Azia Jugperëndimore – Popullsia dhe Ekonomia.

Orë mësimi virtuale 

Përgatiti: Admira Tatzati

Lënda: Gjeografi

Klasa: VIII

Tema: Afrika Veriore dhe Azia Jugperëndimore – Popullsia dhe Ekonomia

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Letra e sinqertë e një nxënëseje për mësuesit, ku dashuria e mirënjohja burojnë nga çdo fjalë!

Next Article

Çfarë skenarësh duhet të ndiqen që viti shkollor të mos humbasë?

Related Posts