Foto të shkollave të para shqipe të Tetovës dhe Gostivarit

Në këtë artikull mund të shihni disa fotografi të vjetra dhe shumë të rëndësishme të shkollave të para shqipe në Maqedoni

Shkolla Fillore ‘Rexhep Voka’ – fshati Shipkovicë

Shkolla Fillore ‘Lirija’ – fshati Reçan

Shkolla Fillore ‘Ismail Qemali’- Baincë e Epërme

Shkolla Fillore ‘Avni Rrustemi’ – fshati Xhepçishtë

Shkolla Fillore ‘Anastas Pandeli’ – fshati Vërloh

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ceremonia e diplomimit në gjimnazin "Hasan Nahi"

Next Article

Lojë e lirë, fëmijë më të mirë...

Related Posts