Fletë informuese

Mësuesja ndihmëse “Rajmonda Mollaymeri”, drejtuese e rrjetit profesional, ka përgatitur një fletë informuese, e cila informon rreth karakteristikave të secilit nxënës. 

Kjo është një mënyrë e mirë për t’i njohur ata në një mënyrë më të detajuar. Mësuesit kuptojnë rreth dobësive që kanë fëmijët me nevoja të veçanta dhe punojnë për to. 

Rajmonda Mollaymeri

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Formular Vlerësimi, bazuar në objektivat e vendosura në PEI

Next Article

Teste përmbledhëse për klasën e dytë në të gjitha lëndët, periudha e parë

Related Posts