Fatjona Buçpapaj rrëmben çmimin e parë në pikturë

Fatjona Buçpapaj, nxënëse e klasës XII – E në gjimnazin “Asim Vokshi” u vlerësua me çmimin e parë në pikturë

Gjimnazi “AsimVokshi” Bajram Curri mori pjesë në konkursin që u zhvillua në Kukës nga shoqata “ALB-AID”. Në konkursin u paraqitën punime të ndryshme të nxënësve të gjimnzeve të Qarkut të Kukësit.

Fatjona Buçpapaj, nxënëse e klasës XII – E në gjimnazin “Asim Vokshi” u vlerësua me çmimin e parë në pikturë.

Ky çmim është shumë i rëndësishëm për gjimnazin “Asim Vokshi” i cili rrëmben çmime në çdo konkurs ku marrin pjesë nxënësit e kësaj shkolle.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

E-libri shkollor Albas ndihmë për mësuesit dhe nxënësit

Next Article

Talentet e shkollës sonë në gjysmëfinalen e “Tirana Art Fest”

Related Posts