Evidenca tremujore për mbajtjen e vlerësimeve

Ju paraqesim një shembull të plotë evidence tremujore për mbajtjen e vlerësimeve të nxënësve (me kompetenca). Kjo evidencë, një model i gatshëm, që secili mësues mund ta shfrytëzojë, është përgatitur nga mësuesi Irfan Shahini.

Ju paraqesim një shembull të plotë evidence tremujore për mbajtjen e vlerësimeve të nxënësve (me kompetenca). Bashkangjitur vlerësimet përshkruese për secilën lëndë, sipas tremujorëve përkatës. Kjo evidencë, një model i gatshëm, që secili mësues mund ta shfrytëzojë, është përgatitur nga mësuesi Irfan Shahini. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rreth 4,800 nxënës dhe 650 mësues të prekur nga tërmeti, nis puna për shkollat e përkohshme

Next Article

Pema 110 vjeçare që kthehet në bibliotekë

Related Posts