DRAP-et shpallin vende të lira pune për punonjës të shërbimit psiko-social në shkolla (2020)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka njoftuar mbi shpalljen që çdo DRAP ka bërë për vende të lira pune për punonjës të shërbimit psiko-social në shkolla. Afati për kandidatët që dëshirojnë të marrin pjesë në konkursin për pranim është deri në datën 10 nëntor.

“Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniveristar (DRAP) shpallin vendet e lira të punës për punonjës në njësinë e shërbimit psiko-social (psikolog/punonjës-social) në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar, në ZVAP-të në juridiksionin e tyre”, kështu ka njoftuar Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar në faqen e saj zyrtare të Facebook. 

Kandidatët që dëshirojnë të marrin pjesë në konkursin për pranim duhet të dërgojnë deri në datën 10.11.2020, dosjet për konkurrim në DRAP-in ku ndodhet Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar (ZVAP) ku dëshirojnë të aplikojnë. 

Për më shumë informacion mbi kriteret, dokumentacionin, kërkesat etj., klikoni linqet e mëposhtme për çdo DRAP:

DRAP DURRËS

http://durres.arsimiparauniversitar.gov.al/2020/10/30/shpallje-per-psikolog-dhe-punonjes-social-programet-orientuese-per-psikologun-shkollor-dhe-punonjesin-social-dt-30-10-2020/?fbclid=IwAR2Pbt2rD3b6MdeCwdJPfZSDWOz1Tz6ItvnBVEeoX0YOlTqpVyoqQvBB9Ik

DRAP KORCË

http://korce.arsimiparauniversitar.gov.al/2020/10/30/shpallje-e-vendeve-vakante-per-sherbimin-psikosocial-drap-korce/?fbclid=IwAR2FU-N3zJPX1FNoBBu-Q_In0xEwA0zU-QiI7KEHJuR6YVYs7ZD8N20UjVI

DRAP FIER

http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/2020/10/30/shpallje-e-vendeve-te-lira-per-punonjes-te-njesise-se-sherbimit-psiko-social-ne-institucionet-publike-te-arsimit-parauniversitar-ipap-ne-zvap-ne-varesi-te-drap-fier/?fbclid=IwAR3dh1sglRAsq1CdofEdj2_sKPdKfm6DUEqQ9k8LeZgq6faTS3FrAXRk17M   

DRAP LEZHË

http://lezhe.arsimiparauniversitar.gov.al/2020/10/30/urdher-nr-73-date-30-10-2020-per-shpalljen-e-procedurave-te-konkurimit-per-punonjes-te-sherbimit-psikosocial-ne-juridiksion-te-drap-lezhe/?fbclid=IwAR3sLRG18UA7-ZChP0X_5teJzCyONcunx-tUKf8NWjwdY-P274HXVT49A2Y 

Dosjet dërgohen nëpërmjet shërbimit postar, sipas adresave dhe ndarjes territoriale si më poshtë: 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nis viti i ri akademik, studentët dalin në protestë me disa kërkesa: Jemi të papërgatitur për mësimin online (viti akademik 2020-2021)

Next Article

Klasat kolektive, flet eksperti Besnik Rama: Përparësitë që ofron kjo lloj forme organizimi

Related Posts