Detyrë portofoli, lënda Ekonomi, klasa XII

Ky është shembulli i një detyre për portofolin e nxënësit në lëndën e ekonomisë për vitin e tretë të shkollave të mesme. Për më tepër, njihuni më poshtë me planifikim konkret të portofolit në fjalë.

Gjimnazi (emri i shkollës)    

                                 DETYRAT E NXËNËSIT PËR PORTOFOL LËNDOR                

                                                                 Lënda: Ekonomi

Periudha: shtator-dhjetor                               Klasa: XII                                    Fusha: Shoqëria dhe mjedisi

Nr.RubrikaRezultatet e të nxënitAfati i dorëzimitVlerësimi
1Veprimtari praktike “Kostoja oportune, pjesë e përditshmërisë”.Nëpërmjet veprimtarisë praktike, nxënësit i kërkohet të hulumtojë mbi temat mësimore të mëparshme dhe t’i krahasojë ato me situatat ekonomike të jetës së përditshme.  NËNTOR 2019
2Punë kërkimore Tema: “Kartëmonedhat nëpër botë dhe elementet e tyre të sigurisë”Nëpërmjet punës kërkimore nxënësi: –          Zhvillon aftësinë hulumtuese dhe përzgjedhëse mbi materialet e nevojshme për zhvillimin e punës. –          Evidenton ndërlidhjen e temës me tablonë historike dhe atë të aktualitetit.NËNTOR  2019
3Projekt faza I Tema: “Ekonomia, problem i lashtë sa vetë njerëzimi”-Në këtë periudhë, vendoset tema e projektit, bëhet ndarja e nxënësve me grupe, me nëntemat përkatëse, ndërtimore të të gjithë projektit. NËNTOR 2019

                                                               PORTOFOL LËNDOR   

                                                           GJIMNAZI “emri i shkollës”                         

LËNDA: EKONOMI

Emër/Mbiemër_______________                             PERIUDHA: Shator-Dhjetor   

Nota45678910
Pikët0-23-56-910-1314-1617-1920

Nota:___________                                                                 Mësuesi i lëndës: 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Programi Excel, përdorimi i tij hap pas hapi

Next Article

“Kafsha e zemrës”, vjen në shqip kryevepra e nobelistes Herta Müller

Related Posts