Dejnira Koza, nxënësja e apasionuar pas pikturës

Këto që po shikoni janë pikturat e realizuara nga Dejnira Koza. Dejnira është në klasën e pestë në shkollën “Sule Harri” në Elbasan.

Nxënësja e klasës së pestë pasi përfundon mësimet gjithë kohën që i mbetet ia kushton pikturës.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Çdo punë e imja fillon nga zbërthimi i vetvetes” - Eros Dibra

Next Article

Shkruani brengat në një letër dhe hidheni në ujë...

Related Posts