Datat se kur do të bëhet zëvendësimi i orëve mësimore të humbura në muajin janar

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka njoftuar për datat se kur do të bëhet zëvendësimi i orëve mësimore të humbura përgjatë muajit janar nga ndërprerja e veprimtarisë së Institucioneve Arsimore.

Në vijim të plotësimit të mësimit për datat e pezulluara në muajin janar, sipas urdhrit nr.18, datë 20.01.2022, “Për ndërprerjen e procesit mësimor në të gjitha institucionet publike dhe jo publike të arsimit parauniversitar”(shkollat) dhe caktimit të ditës së hënë, 21.03.2022 ditë pushimi, DPAP ka publikuar datat e zëvendësimit të mësimit në ditët e shtuna në vijim:

  • 02.04.2022 (e shtunë)
  • 30.04.2022 (e shtunë)
  • 14.05.2022 (e shtunë)
  • 28.05.2022 (e shtunë)

Më poshtë gjeni vendimin zyrtar të DPAP. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nxënësit duhet të kultivojnë të lexuarin

Next Article

“Një mësuese për t’u dashur, si Lejla Duli”, një histori mbresëlënëse nga prindërit e nxënësve të saj...

Related Posts