Boshti koordinativ, orë model në lëndën e matematikës

Profesor Elhami Hasani ka përgatitur një orë model në lëndën e matematikës në klasën e tretë planifikimin e së cilës ka vendosur ta ndajë me kolegët. Mësimi boshti koordinativ dhe një orë me pjestim e zbërthime.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

22-vjeçarja Aurela Kullolli fitoi medaljen e Artë

Next Article

FSHF ndryshon logot dalluese të kategorive

Related Posts