Arti i pabesueshëm me lëngje të derdhura dhe pluhur!

Vivi Mac krijon portrete të pabesueshme të figurave historike, të njerëzve të showbiznesit, por dhe peizazhe interesante duke përdorur substanca të lëngshme siç janë; kafja, qumështi, salcat, respektivisht ushqimet e ndryshme…

Vizatimi është një prej arteve më madhështore në botë. Ka forma të ndryshme për të shprehur talentit dhe mjetet që përdorën janë të larmishme. Në këtë kohë kur të gjithë punojnë për të krijuar identitetin dhe stilin unik që të dallojë nga të tjerët spikat vizatimi me lëngje të derdhura. Është e vështirë, madje mund të duket e pabesueshme për disa, por për artisten e njohur me nofkën, Vivi Mac, ky është çelësi i suksesit.

Me pikturat e tilla, duke përdorur si material lëngjet ajo është bërë ë njohur në të gjithë botën. Lëngjet e derdhura në sipërfaqe të ndryshme, marrin formë nga duart e saj. 

Ajo krijon portrete të pabesueshme të figurave historike, të njerëzve të showbiznesit, por dhe peizazhe interesante duke përdorur substanca të lëngshme siç janë; kafja, qumështi, salcat, respektivisht ushqimet e ndryshme, apo dhe substancat në formë të pluhurit, si sheqeri, mielli etj.

Se çfarë është në gjendje të krijojë kjo artiste mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim, ku kemi përzgjedhur disa punime.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Të jesh i eksituar është njësoj si të kesh orgazëm?

Next Article

Libri digjital, Albas në shkollën “Muhamer Janina”

Related Posts