Ariela, nxënëse e klasës së 10-të, çel ekspozitën e parë

Ariela, nxënëse e klasës së 10-të në shkollën “Numani” çeli sot ekspozitën e saj të parë. Të gjithë mësuesit dhe nxënësit kanë festuar këtë arritje, kanë parë nga afër pikturat dhe e kanë përgëzuar për punën e madh që ka bërë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Miratimi i Rregullores drejtuar DAR-ZA

Next Article

Standardet për tekstet shkollore

Related Posts