Aplikimi në universitete 2018-2019, udhëzim

Ministria e Arsimit ka zbardhur skemën e pranimeve të maturantëve në universitet për këtë vit. Sipas këtij udhëzimi pranimet në të gjitha universitetet e Republikës së Shqipërisë do të zhvillohen me 3 raunde.

Të gjithë maturantët që dëshirojnë të vazhdojnë studimet në programin që dëshirojnë në një prej institucioneve të arsimit të lartë në vend, tashmë mund të njihen me procedurën e aplikimit dhe regjistrimit.

Ministria e Arsimit ka zbardhur skemën e pranimeve të maturantëve në universitet për këtë vit. Sipas këtij udhëzimi pranimet në të gjitha universitetet e Republikës së Shqipërisë do të zhvillohen me 3 raunde.

Më poshtë gjeni udhëzimin zyrtar nga MASR (Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë).

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rezultatet e provimit me zgjedhje (matura 2018)

Next Article

"Nokturn '18"

Related Posts