Analizë e tekstit joletrar, pasthënia e veprës “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo”

Material mbi analizë e tekstit joletrar i cili i shërben nxënësve dhe mësuesve në lëndën e gjuhës shqipe, për provimin e Lirimit, klasa e 9-të. Ai është përgatitur nga Entela Seiti, mësuese e gjuhës shqipe në shkollën “Sul Harri”, Elbasan.

Analizë e tekstit joletrar

Përgatitur nga Entela Seiti, mësuese e gjuhës shqipe

Shkolla “Sul Harri”, Elbasan

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Tregim për fëmijët për Koronavirusin

Next Article

Si të përballemi me karantinën – vetëizolimin?

Related Posts