Analiza e një teksti rrëfimtar letrar, “Odin Mondvalsen” nga Kasëm Trebeshina

Material përmbledhës për tekstin rrëfimtar letrar përgatitur nga mësuesja Entela Seiti, mësuese e gjuhës shqipe në shkollën “Sul Harri”, Elbasan. Ky material i shërben nxënësve dhe mësuesve për provimet e Lirimit në lëndën e letërsisë.

Analizë e tekstit rrëfimtar letrar

Përgatitur nga Entela Seiti, mësuese e gjuhës shqipe

Shkolla “Sul Harri”, Elbasan

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Majlinda Keta: Mësimi online, realiteti dhe mundësia

Next Article

Dante Aligeri - Ferri, leksioni 7

Related Posts