Aktivitetet relaksuese në shkollën “Mileniumi i Tretë’”

Në shkollën ‘’Mileniumi i Tretë’’ tashmë kanë filluan të funksionojnë klubet. Kështu janë emërtuar aktivitetet relaksuese të ditës së premte, të cilat zhvillohen përgjatë dy orëve të fundit. Qëllimi i këtyre orëve është kënaqësia dhe relaksimi i plotë i nxënësve nën kujdesin e mësuesve.

Çdo nxënës i përket një klubi në të cilin mund të shprehë pasionin dhe talentin e vet si dhe krijon shoqëri të re. Ka klube nga më të ndryshmet ku nxënësi mund të ndihet rehat edhe pse nxënësit janë nga moshat dhe klasat e ndryshme.

Klubet kanë për qëllim të zhvillojnë anën kreative të nxënësit e me raste ata të zbulojnë talente të reja brenda vetes. Përmes klubeve formojmë lidhje më të ngushta me arsimtarët, të cilët, duhet thënë se janë të veçantë e të mrekullueshëm. Gjithashtu lirisht shprehim dëshirat dhe mendimet tona.

Klubet këtë vit janë:

 • Revista M3
 • Lojërat në internet
 • Futbolli
 • Biologët e rinj
 • Ted Talks
 • Shahu
 • Arts and Crafts
 • Përjeto shijen artistike
 • Cheerleaders
 • Klubi i ndërmjetësimit midisbashkëmoshatarëve
 • Klubi i leximit
 • Ping-Pong-u

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

NASA: Shtëllunga avulli në sipërfaqen e Europas

Next Article

Thaçi: Digjitalizojini tekstet shkollore me kosto zero

Related Posts